Demet Akalın 2 Ekimde Denizlide! Konusu, ♪♪ - Müzik Dünyası - ♪♪ Forumunda Tartışılıyor.
Konu ile Alakalı Etiketler:
demet akalın denizli konser, teras park demet akalın konseri, denizli sng mağazası, demet akalın denızlı teras park konserı, demet akalın denizli konseri, denizlideki konserler temmuz, demet akalın evde bekliyorum, denizli de demet akalın konseri, demet akalın ve enis öğretmeni, denizlideki parklar, denizlideki konserler, ekimde denizlide konserler, demet akalın denizlid, demet akalın denizli teraspark konseri, gölcük barbaros hayrettin lisesi enis öğretmen, gölcük barbaros hayrettin ilköğretim, denizlideki konserler ile ilgili bilgi, denizli teras park konseri, demet akalın teras park konseri, demet akalının denizli konseri ne zaman, denızlıdekı konserler,
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
![]() [ Unstoppable #3 ] Üyelik Tarihi: Feb 2009 İsim: D.Winchester Mesajlar: 6,601 Konular: 737 Takım: Fenerbahce Blog Başlıkları: 1 Ettiği Teşekkür: 68
Aldığı Teşekkür: 78
| Demet Akalın Ege'nin en büyük outleti olan Teras Park Açılışında 2 Ekim'de Saat 20.00'de bir konser verecek..Tüm Denizlilileri bekliyoruz ..Ben Konyada olacağım için katılamıyorum malesef ad:Pluscep - Demet Akalın 2 Ekimde Denizlide! ![]() Teras Park Hakkında: Toplam 53 bin metrekarelik alan üzerinde kurulu ve Denizli şehir merkezinin 7 kilometre güneybatısında bulunan yeni yerleşim bölgesi Yenişehir’de yer alan Teras Park Alışveriş Merkezi’nde giyimden ev tekstiline, elektronikten kuaför ve kuru temizlemeye varan ulusal ve uluslararası 100 farklı mağaza yer alıyor. Ayrıca 12 bantlık bowling salonu, bin 100 metrekarelik Çocuk Eğlence Merkezi, 7 salonlu Teras Park Avşar Sinermaları ve yetişkinleri hıza davet edecek olan Formula 1 simülatörlerinin yer aldığı Speedcity gibi zengin eğlence ve aktivite alanları ile Teras Park Alışveriş Merkezi çok geniş bir kitlenin buluşma noktası haline geliyor.. |
| | |
| Bu Güzel Konu İçin Yandaki Üye, Dwyane_Wade Adlı Üyemize Teşekkür Etti. |
![]() |
| Etiketler |
| akalin, akalın, demet, denizlide, ekimde |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Demet Akalın-Tozpembe
Demet Akalın Geç Kalmadın mı ?
Demet Akalın Bebek
Demet Akalın
| Şu Anki Saat: 15:25 |
| Duyurular - 2010 Temmuz Ayının Üyesi "Nostradamus |.." Tebrikler - Gerçekler Zamanla Anlaşılır | Site Kullanımı - İletişim - Arşiv - Yukarı Git | Telif Hakkı & Lisans Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd. Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.1 PL1 Copyright ©2008 - 2010, PlusCep® Her Hakkı Saklıdır. |